De basistechnieken van het BBQ meesterschap

Voor iedereen die het leuk vind om te barbecueën, is het leren van de basistechnieken erg belangrijk. Barbecueën kan iedereen, maar echt goed barbecueën eist techniek. Deze technieken zijn jezelf aan te leren of te leren via een workshop. Ik en mijn vrienden hebben laatst een BBQ workshop bij Kolenboertje gevolgd en hebben zo alle basistechnieken onder de knie gekregen.

Barbecueën is nooit meer hetzelfde

Na de workshop is voor ons barbecueën niet meer hetzelfde als voorheen. Het is eigenlijk een hobby van ons allemaal geworden. Nu het weer zomer is, zijn dus ook erg blij dat we vaker en langer buiten kunnen barbecueën. Wij hebben veel technieken geleerd en heerlijke gerechten voor elkaar gemaakt tijdens de workshop. Sinds de workshop, barbecueën we soms ook voor elkaar, dit zorgt vaak voor leuke avonden.

Een goed verzorgde workshop

Zelf had ik nog nooit een workshop gedaan. Ik wist dus ook niet echt goed wat ik kon verwachten. Toch weet ik wel dat dit een erg goed verzorgde workshop was. We mochten werken met een combinatie van vlees, vis, deeg en groente gerechten. Het was een erg gevarieerd programma. Hierdoor leerde je dus alle basistechnieken die je nodig hebt om een goede basis te leggen. Drankjes tijdens de workshop waren ook nog eens inclusief. De service was uitstekend.

De workshop was echt een aanrader. Deze workshop is perfect om met een groep mensen te volgen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfeestje of een teamuitje. Je leert iets leuks, doet een activiteit en eten en drinken is inclusief. Zo kun alle dingen die je nodig hebt voor een leuke middag direct aankruisen.