De populairste keukenopstellingen!

De keuken is een belangrijke ruimte in het huis. Hier wordt samen gekookt, gegeten, gelachen en gepraat. We brengen veel tijd door in onze keuken. Een goede keukenopstelling is noodzakelijk om tevreden te zijn met jouw keuken. Er zijn meerdere keukenopstelling waar je voor kunt kiezen. Hier ga je lezen over de populairste keukenopstellingen. Mocht je een nieuwe keuken willen, dan kun je uit dit artikel misschien inspiratie halen.

De hoekkeuken

Een hoekkeuken is één van de meest populaire opstellingen. Het voordeel van een hoekkeuken is dat je vaak meer opbergruimte creëert. In een hoekkeukens zitten meestal meer opbergkastjes. Hierdoor kun je gemakkelijker alles kwijt in de keuken. Dit zorgt dus ook voor meer ruimte voor andere spullen. Er zijn veel mogelijkheden voor een hoekkeuken, zoals een kleine hoekkeuken, een hoekkeuken met een bar of een hoekkeuken met ramen.

Rechte keukens

Een rechte keuken is de beste keuze voor kleine ruimtes. De rechte keuken is compact en wordt vaak gebruikt bij gebrek aan ruimte of aan een lange wand. Een voordeel van rechte keukens is dat er altijd een mogelijkheid tot uitbreiding, zoals inbouwapparatuur. In een rechte keuken kun je makkelijk alles kwijt, zoals een vaatwasser en oven.

Zwarte keukens

Een trend die we steeds vaker zien tegenwoordig is de zwarte keuken. Zwarte keukens stralen rust en luxe uit. Zwarte keukens zijn met bijna alle andere soorten kleuren te combineren. Dat maakt deze keukens ook zo handig. Voor vele mensen is een zwarte keuken hun droomkeuken. Voorgaande jaren zagen voornamelijk alleen maar witte keukens, nu beginnen de zwarte keukens een trend te worden.

Tags: