Gasten verrassen met overheerlijke snacks!

Tijdens een speciale gelegenheid, zoals een feest of evenement wil je graag je gasten op een positieve manier verrassen. Maar hoe doe je dit? Dit doe je natuurlijk door lekker eten te regelen. Iedereen houdt namelijk van een heerlijke snack. Helemaal op een feest of andere gelegenheid worden snacks erg gewaardeerd. Er zijn veel bedrijven die voor gelegenheden veel verschillende lekkernijen aanbieden.

De beste snacks!

Er zijn veel verschillende hapjes en snacks die je kunt serveren op een feest. Natuurlijk wil je dat er voor iedereen iets lekkers aanwezig is. Een catering is hiervoor de juiste keuze. Catering bedrijven zoals Opperman Catering hebben een breed assortiment aan hapjes. Hier ben je altijd gegarandeerd van verse product van de beste kwaliteit. Wil jij snacks bestellen op een feestje of andere gelegenheid? Dan is een catering bedrijf de beste optie.

Een snackwagen op locatie

Bij Opperman Catering kun je naast de standaard hapjes en tapasplanken ook een snackwagen op locatie huren. Een snackwagen is de perfecte oplossing als je overheerlijke snacks op locatie wilt hebben. Met deze frietkraam zorg je ervoor dat gasten aangenaam verrast worden met lekkere warme friet en snacks. Deze mobiele frietkar is in heel Nederland te huur en inzetbaar voor zowel kleine als grote partijen.

Bekijk de mogelijkheden

Het huren van een snackwagen bij Opperman Catering biedt meerdere mogelijkheden. Je kunt kiezen uit twee verschillende pakketten. Het Lekker frietje pakket en het All-in pakket. Met het Lekker frietje pakket wordt er onbeperkt friet gebakken en geserveerd in een puntzak met saus naar keuze. Met het All-in pakket vul je het Lekker friet pakket aan met onbeperkt snacks. De snacks waar je aan kunt denken zijn kroketten, frikandellen, bami schijven, kaassoufflés en kipcorns.