Klassieke à la carte uit de Franse keuken in Enschede

Wil jij lekker uit eten in Enschede centrum? Neem dan eens een kijkje bij Bistro Bruut. Bij deze bistro serveren zij prachtige à la carte klassieke gerechten uit de Franse keuken. Afgelopen weekend ben ik hier met mijn vrouw heen geweest. Wij zijn hier wezen uit eten en hebben achteraf nog een drankje in de wijn bar gedaan. In dit artikel wil ik jullie mijn ervaringen laten lezen.

Genieten van klassieke gerechten

Bij binnenkomst merk je direct dat je culinair verrast gaat worden. Dit komt door de unieke inrichting, de mensen die je begroeten en de mooie open keuken. Een open keuken zorgt namelijk voor gezelligheid, koken wordt zo een sociale gebeurtenis.

Het menu was erg verrassend met vele klassieke gerechten uit de Franse keuken. Hierbij kun je denken aan een klassieke steak tartare of een tournedos met bordelaisesaus. Het waren compleet verfijnde bistro gerechten dat wij hebben gegeten. Culinair verrast waren we zeker, de chefs hadden het helemaal waar gemaakt. Je kon merken dat de chefs een eigen draai aan de gerechten hadden gegeven. Dit zorgde voor unieke culinaire ervaring.

Nagenieten in de sfeervolle wijn bar

Een drankje doen na het eten is nooit een verkeerde keuze. In de sfeervolle wijn bar hebben wij nog tot s’ avonds laat geborreld. Het was mooi weer dus we konden gebruik maken van het dakterras. Hier konden wij genieten van diverse wijnen, ieder met zijn eigen unieke verhaal. Onder het genot van Franse kazen en unieke wijnen hebben wij een mooie afsluiter van de avond gehad.

Tags: